FOTO Accidente de weekend în județul Constanța

O manevră grăbită a băgat trei persoane în spital. FOTO CtNews.ro

Neatenția la volan a dus la rănirea ușoară a câtorva persoane, dar și distrugerea mai multor autoturisme.

Primul eveniment rutier s-a înregistrat în noaptea de 2 iunie, în jurul orei 23.20. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 28 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din Medgidia, dinspre strada Dezrobirii către DN 22C. În dreptul aleii de acces către o societate comercială, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani care circula în aceeași direcție de mers, acesta angajându-se în efectuarea manevrei de întoarcere, prin viraj la stânga. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto și a pasagerei din primul auto.

Un alt accident a fost înregistrat duminică dimineață, la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal, pe fondul neacordării de prioritate, două mașini au intrat în coliziune. În urma impactului, unul dintre conducătorii auto, o femeie a fost asistată medical de către un echipaj SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*