FOTO Accident grav pe DN39, la intersecția spre Costinești

Accident grav la Costinești. FOTO ISU Dobrogea

Un grav accident rutier ce a blocat Drumul National 39 la intersecția cu drumul ce duce spre Costinești s-a produs joi în jurul prânzului. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, de descarcerare și elicopterul Smurd.

O autoutilitară și un autoturism cu volan pe dreapta au fost implicate în accidentul rutier.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o autoutilitara înmatriculată în județul Tulcea, nu a acordat prioritate la ieșire în DN39 și a intrat în coliziune cu un auto înmatriculat în județul Bacău

În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat, o persoană rămânând încarcerată, iar Drumul Național 39 a fost blocat.

La fața locului au fost trimise o autospecială a ISU Dobrogea cu modul de descarcerare, 1 EPA SMURD și 2 ambulanțe ale SAJ, dar și elicopterul SMURD.

La ajungerea echipajele de intervenint și prim ajutor, la ffaț locului un barbat deja acorda primul ajutor medical victimelor. Acesta a stat și ulterior la locul accidentului și a ajutat echipele de intervenție pentru stabilizarea victimei încarcerate. Bărbatul este plt.maj. Badea Cristian Bogdan – paramedic încadrat pe moto SMURD la DetaDetașame terapie intesiva mobila București Ilfov și se afla în concediu

Echipajele medicale au preluat de la fața locului trei victime, turiști, din Bacău.

-un tânăr de 17 ani cu politrauma, în coma, preluat elicopter
-un bărbat, șoferul, cu fractura deschisa membru inferior, echipaj saj
-o femeie cu politrauma, conștient, echipaj Saj

Traficul este în continuare restricțonat, la o banda pe fiecare sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*