Fostul primar al orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, a murit în camera sa de hotel din București

Ion Ovidiu Brăiloiu, fostul primar de la Eforie. FOTO Arhiva Personală
Ion Ovidiu Brăiloiu, fostul primar de la Eforie. FOTO Arhiva Personală

Ion Ovidiu Brăiloiu, omul care a condus pentru mai multe mandate destinele orașului Eforie, a murit astăzi într-o cameră de hotel din București. Edilul suferea de cancer.

Născut pe 19 februarie 1968 la Eforie, Ovidiu Brăiloiu a devenit primar al orașului în anul 2004 și a deținut această funcție până în 2016.

Anterior, Brăiloiu a mai lucrat la Inspectoratul de Stat în Construcții și la Ministerul Mediului. El era de profesie inginer, dar a fost licențiat și în managementul afacerilor și științe juridice și administrative.

După ce a pierdut alegerile din anul 2016 în favoarea fostului său viceprimar, Brăiloiu a ajuns să fie detașat la Direcția de Urbanism a sectorului 5 din București.

El locuia la hotelul Ambasador din capitală. Acolo a și fost găsit, fără suflare, în dimineața zilei de 7 iunie 2017.

UPDATE PSD Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe. Îl redăm integral.

“Nu te vom uita niciodată, Ovidiu!”

Cu nespusă tristețe și nealinată durere, Partidul Social Democrat Constanța anunță trecerea la cele veșnice a celui care a fost prietenul, colegul și omul politic Ion Ovidiu Brăiloiu.

Vestea a căzut ca un trăznet pentru fiecare dintre noi, cei care l-am cunoscut și i-am admirat valoarea umană și profesională. Cu gândul și sufletul, suntem alături de familia îndoliată în faţa acestei grele pierderi și transmitem sincere condoleanţe. Ion Ovidiu Brăiloiu a fost primarul orașului Eforie între 2004 și 2016 din partea Partidului Social Democrat.

Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*