Forţele Navale Române din Constanța își premiază personalul la Gala “Omul anului 2016”

Defilarea fanfarei Forțelor Navale, în frunte cu Cornel Ignat. FOTO Adrian Boioglu
Defilarea fanfarei Forțelor Navale, în frunte cu Cornel Ignat. FOTO Adrian Boioglu

Forţele Navale Române organizează Gala “Omul anului 2016” sâmbătă, 6 mai, la Constanţa, pentru a premia performanţele personalului din subordine, obţinute pe parcursul anului trecut.

Evenimentul este produs în colaborare cu Societatea Română de Televiziune şi se înscrie în seria de manifestări dedicate comemorării a 100 de ani de la sacrificiul ostașilor români în luptele care au avut loc la Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz, în Primul Război Mondial.

Festivitatea va fi difuzată sâmbătă, 13 mai, pe canalele TVR1 şi TVR3, şi vor fi aduse în atenţia publicului subiecte legate de activităţile desfăşurate de militarii din Forţele Navale Române pentru asigurarea securităţii în bazinul Mării Negre.

S-au înscris în concurs aproximativ 180 de militari, iar finaliştii sunt: la Secţiunea “Ofiţerul Anului 2016”, căpitan-comandorul Paul ADOCHIEI, căpitanul George-Mihai BOBOC, locotenentul Dan-Vasile CREŢU şi locotenentul Cuprian TIT; la Secţiunea “Maistrul Militar al Anului 2016” au rămas în faza de finală de jurizare maistrul militar principal Claudiu APOSTU, maistrul militar clasa a III-a George DICIANU, maistrul militar principal Gheorghe-Marius IRIMIA şi maistrul militar clasa a II-a Florin TIANU.

La Secţiunea “Soldatul profesionist al anului 2016”, finaliştii sunt caporalii clasa a III-a Alexandru BUSUIOC, Paul GHINDAR, Niculae PANAIT-POPESCU şi Emilian STOICA, iar la Secţiunea “Salariatului civil al anului”, finaliştii sunt Lucian-George ALEXIU, Dumitru ANDRESCU, Andreea CROITORU, Luiza-Liliana NEDELEA.

Ultima secţiune a concursului este dedicată persoanelor din afara MApN, care s-au implicat în diverse activităţi de promovare a Forţelor Navale Române. La această secţiune, juriul a ales următorii finalişti doamna prof. Iuliana NEGREŢ, Directorul Colegiului Tehnic de Marină “Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa, domnul Alexandru STOIAN, blogger, domnul Robert VEREŞ, reprezentant Hipermarket Auchan SRL şi domnul Füleki Zoltán, viceprimarul Municipiului Miercurea Ciuc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*