“Fondul de manele” de la Năvodari a fost crescut la 250.000 lei cu doar două săptămâni înainte de eveniment

Bugetul modificat pentru "Zilele orașului Năvodari"
Bugetul modificat pentru "Zilele orașului Năvodari"

Primăria Năvodari face o primă gafă după alegeri. Primarul Florin Chelaru a cerut consilierilor să mărească “fondul de manele”, adică banii cheltuiți de instituție pentru evenimentul “Zilele Orașului Năvodari” de la 100.000 lei la 250.000 lei cu puțin timp în urmă.

Suma nejustificat de mare este folosită pentru plata unor maneliști precum Vali Vijelie, Minodora sau Nicu Paleru, pe lângă alți “artiști” și cântăreți care vor urca pe scenă începând de pe 29 iulie 2016.

Proiectul de Hotărâre depus de Florin Chelaru pe data de 14 iulie 2016 modifică un proiect mai vechi, votat în luna martie a acestui an.

Singura modificare însă este cea legată de sumă. Bugetul estimativ a crescut de două ori și jumătate cu toate că nimic altceva din organizare nu s-a schimbat.

Redacția “Constanța NEWS” a adresat în urmă cu cinci zile toate aceste întrebări legitime Primăriei Năvodari. Reprezentanții instituției nu ne-au oferit însă niciun răspuns.

Suntem curioși, ca orice alt năvodărean, de ce a mărit Primăria Năvodari bugetul de la 100.000 lei la 250.000 lei, cine a decis ce artiști vor fi invitați la circul de pe stadionul Flacăra și de ce spune Primăria că evenimentul are loc cu sprijinul sponsorilor dacă aceștia nu sunt menționați nicăieri.

Drept termen de comparație vă oferim și bugetul cheltuit de Primăria Constanța pentru patru zile de muzică în Piața Ovidiu: 0 (ZERO) LEI. Primăria Constanța nu a cheltuit niciun ban din bugetul local, ci doar a oferit spațiul organizatorilor, un post de radio. La acest eveniment au fost și vor urma artiști precum: Carla’s Dreams, Smiley, Alex Velea, Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, Cabron, Akcent sau Mihail.

Câți bani cheltuiește Primăria Năvodari pe manele
Câți bani cheltuiește Primăria Năvodari pe manele

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*