Focuri de armă în Palazu Mare pentru prinderea unui șofer fugar

Armă de foc letală. FOTO Pixabay

S-au  înmulțit cazurile de șoferi care refuză să oprească la semnalele polițiștilor, dar și cele în care aceștia fac uz de armamentul din dotare pentru a-i convinge pe fugari să se oprească.

În seara de 12 decembrie, în jurul orei 20.15, un tânăr, in varsta de 25 de ani, din Constanța, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, a condus un autoturism marca BMW pe strada Pionierului din cartierul Palazu Mare.

Lucratorii Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire, moment în care conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalului de oprire, continuând deplasarea spre municipiul Constanța.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar la un moment dat, unul dintre aceștia a scos pistolul și a tras două focuri de avertisment, în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Ulterior, pe strada Santinelei din Palazu Mare, conducătorul auto a oprit autoturismul.

A fost condus la sediul Serviciului Rutier Constanța pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosar penal, autorul faptei fiind cercetat în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*