FOTO Un șofer de 70 de ani a încercat să întoarcă mașina pe DN3, de pe banda I, peste linia dublă continuă, la o oră de vârf

Manevra șoferului a dus la producerea unui accident rutier. FOTO SAJ Constanța

Lipsa separatoarelor de beton de pe DN3 – Constanța-Valu lui Traian îi îndeamnă în continuare pe mulți șoferi să încalce legea, să își pună pericol viața sa și a celor din jur. Un nou accident a fost înregistrat pe acest sector de drum în după amiaza zilei de 26 septembrie.

În jurul orei 16.25, un bărbat de 70 ani, a condus autoturismul marca Skoda Octavia, pe DN 3, banda a I-a, dinspre Constanţa către Valu lui Traian. La un moment dat, acesta a efectuat o manevră de întoarcere peste marcajul continuu şi intră în coliziune cu autoturismul Hyundai Santa Fe, condus de către bărbat de 68 ani, pe banda a II-a în aceeaşi direcţie de mers.

La fața locului, echipajele medicale au găsit un pacient în stop cardio-respirator, care a fost resuscitat, iar după reluarea funcțiilor vitale a fost transportat în Unitatea Primire Urgențe; o pacientă cu traumatism de membru inferior și traumatism toracic sever și un pacient cu traumatisme minore

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*