Flotila fluvială acostează la Cernavodă pentru ziua Porților Deschise

Navele militare vor acostaîn portul de pe Dunăre. FOTO Catalin Schipor

În anul Centenarului Marii Uniri, marinarii militari sărbătoresc Ziua Marinei Române alături de populația prezentă în șapte orașe din țară, iar printre acestea se numără și orașul Cernavodă.

Flotila Fluvială, structura Forțelor Navale Române care asigură siguranța și securitatea circulației pe cei 1.075 de kilometri ai Dunării de pe teritoriul țării noastre și în zonele lagunare de deltă, va fi reprezentată miercuri, 8 august, începând cu ora 16.00, în portul din Cernavodă, de două nave militare și echipajele acestora la Ziua Porților Deschise. Cetățenii orașului sunt așteptați la acest eveniment pentru a vizita navele și pentru a afla cât mai multe detalii despre cariera marinarului militar.

Orașul Cernavodă face parte din locurile în care Muzica Militară a Forțelor Navale va susține concerte dedicate Zilei Marinei Române. Acordurile formației muzicale a marinarilor militari se vor putea auzi în aceeași zi, începând cu ora 17.00, în Piața Centrală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*