Flagrant în cazul unei tentative de înșelăciune prin metoda ,,Accidentul”

Un bărbat din Constanța a reușit să dea pe mâna polițișilor un grup de trei indivizi care acționau, cel mai probabil ca și ”săgeți”, într-un grup specializat pe metoda “accidentul”.

Cazul a fost înregistrat în dimineața de 19 iulie în jurul orei 5.00, când un bărbat de 62 de ani care locuieșe în zona CET a fost sunat cu clasica poveste. Cel vizat de înșelătorie și-a dat seama despe ce este vorba și a fost de acord să le dea suma de 950 de euro și 2.000 de lei. A stabilit unde să se întânească cu curierul, iar apoi imediat a sunat la poliție. Oamenii legii s-au pus în mișcare, a fost constituită imediat o echipă operativă și a fost organizat un filaj și un flagrant. În urma acestor acțiuni, lucrătorii Poliției Municipiu l-au prins în flarant pe un minor, B.M.-R., în vârstă de 16 ani, care fusese trimis să ia banii. Acesta a fost convins imediat să colaboreze și le-a spus anchetatorilor că era așteptat de doi prieteni într-o mașină, în apropiere. Numai că aceștia au văzut probabil acțiunea polițiștilor și au fugit. Au fost dați în consemn și au fost prinși și ei în mai puțin de o oră pe raza municipiului Medgidia. Au fost identificați drept S.I.-V., în vârstă de 25 de ani și N.S., în vârstă de 19 ani, care se deplasau cu un autoturism. Cei doi au fost reținuți și introduși în arestul I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentați procurorului de caz, care în urma audierilor va face propunerile necesare către instanța competentă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*