La cererea Primăriei Ovidiu, firmele de transport public au stabilit prețul abonamentelor pentru elevii și studenții din Ovidiu

Primăria Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu

La sediul Primăriei Ovidiu, a avut loc, în urma unei convocări prealabile, o ședință cu reprezentanții firmelor de transport persoane ce tranzitează orașul Ovidiu.

Scopul întâlnirii a fost negocierea prețului pentru abonamentele elevilor și studenților de pe raza unității administrativ – teritoriale Ovidiu.

Tarifele practicate de către transportatori – societăți cu capital 100% privat, sunt reglementate prin acte normative emise de instituțiile abilitate, iar programul de funcționare și graficul de transport sunt stabilite de către Consiliul Județean Constanța prin caiete de sarcini ce stau la baza emiterii autorizației de transport.

Prețul abonamentelor este următorul:

  1. SC Metropolitan SRL
    • ruta Ovidiu – Constanța (Tomis Nord) – 150 lei / 50 călătorii
    • ruta Ovidiu – Constanța (gară CFR) – 180 lei / 50 călătorii
  2. SC Transevren SRL
    • ruta Ovidiu – Constanța (gară CFR) – 120 lei / 44 călătorii
  3. SC Dumacris SRL
    • ruta Ovidiu – Constanța (gară CFR) – 128 lei / 44 călătorii
  4. SC Dorința SRL
    • ruta sat Poiana – Constanța (Tomis III) – 150 lei / 44 călătorii

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*