Festival de colinde, lansare de carte și concert caritabil de colinde în Arhiepiscopia Tomisului

Corala Armonia
Corala Armonia

Miercuri, 18 decembrie, de la ora 10.00, în sala Aula Magna a Palatului Arhiepiscopal se va desfășura cea de-a V-a ediție a festivalului județean de colinde „Nașterea lui Hristos vestim”. Își vor da concursul elevi ai unităților de învățământ din municipiul Constanța și din județ.

Evenimentul este organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului.

Joi, 19 decembrie, de la ora 17.00, în sala de lectura „Liliana Lazia” a Bibliotecii Județene „I. N. Roman” are loc lansarea albumului de desene „Sfântul Munte Athos. Pelerin printre veacuri”, semnat de către arhitect Dan Corneliu.

Vor lua cuvântul: IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Arhim. Andrei Tudor, starețul mănăstirii Dervent, Alice Dinculescu, critic de artă, și dr. Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Județene „I. N. Roman”.

Evenimentul este organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, Mănăstirea Dervent și Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene Constanța.

Colinde de Crăciun

Luni, 23 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de cultură a sindicatelor din Constanța va avea loc concertul caritabil „Colinde de Crăciun”.

Organizat de către biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța și Corala bărbătească ortodoxă „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, concertul de colinde are drept scop strângerea fondurilor necesare finalizării construcției Așezământului „Sfântul Cuvios Arsenie”, din Techirghiol, destinat copiilor abandonați și femeilor abuzate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*