Fapte de vitejie, la beție, pe litoral. Mai mulți indivizi băuți au fost prinși de oamenii legii la volan sau la furat

Polițiștii au depistat persoane băute în trafic. FOTO IPJ Constanța

Mai mulți șoferi beți au fost prinși de către polițiștii constănțeni în trafic în al doilea weekend al lunii iunie. Unul dintre ei furase o mașină lăsată de către proprietar cu cheile în contact. 

Furtul comis de un bețiv a avut loc în dimineața de 16 iunie, în jurul orei 7.30, când, un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că în momentul în care ar fi intrat într-un magazin din localitatea 2 Mai, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat în fața societății comerciale, lăsat neasigurat și cu cheile în contact.

Norocul proprietarului a fost că un polițist care se îndrepta spre locul de muncă, agent șef adjunct de poliție Marin Ciprian, din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a asistat fără să vrea la apelul omului. Pentru că era în zonă, a început să caute cu mașina personală autoturismul dat în consemn și, la scurt timp, a dat în trafic de individul care se plimba nestingherit cu mașina furată. Polițistul l-a blocat în trafic, l-a imobilizat și și-a anunțat colegii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai.

Șoferul a fost identificat ca fiind un individ de 20 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu permis de conducere, dar sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceiași zi, poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Fântânele, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În prima oră a zilei de 17 iunie, în jurul orei 00.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 3.25, lucrătorii aceluiași serviciu au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Anghel Saligny, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

O oră mai târziu,a fost depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*