Fanfara RAJA “Muzica Apelor” vă invită la concert!

Fanfara “Muzica Apelor” îi invită pe constănțeni să poposească pe cărarea amintirilor. FOTO Cătălin Schipor

Decembrie este prima lună de iarnă și cea mai îndrăgită perioadă din an, când suntem înconjurați de muzica specifică a sărbătorilor, de o multitudine de oferte pentru cadourile celor dragi, de multă agitație dar și de multă blândețe, voioșie și dărnicie. Și pentru ca starea de spirit să fie desăvârșită, fanfara “Muzica Apelor” îi invită pe constănțeni să poposească pe cărarea amintirilor, în fiecare sâmbătă, de la ora 17,00, la Centrul Comercial Vivo, unde va susține adevărate concerte.

 

Instrumentiștii de la percuție, clarinete, trompete, tromboane, flaute și tube îi vor încânta, preț de aproape o oră, pe constănțenii de toate vârstele, îmbinând în mod armonios muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, din repertoriul românesc și internațional, cu celebrele valsuri, dar și cu nelipsitele marșuri militare. Vor cânta și vor dansa ca niște artiști adevărați, demonstrând că iubesc muzica și se “joacă” cu plăcere cu instrumentele lor, gata oricând să încânte audiența fascinată de uniforme, de unitatea mişcărilor, de ritmul şi de solemnitatea momentului.

Muzica de fanfară nu ține cont de vârstă sau de gusturile muzicale, repertoriul său extrem de variat reușind să atragă, preţ de măcar câteva minute, toate categoriile de vârstă și de public. De aceea, vă așteptăm în fiecare sâmbătă, începând cu ora 17,00, pe tot parcursul lunii decembrie, la Centrul Comercial Vivo, să vă desfătați cu sunetul alămurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*