EXCLUSIV Comerțul online cu artificii și petarde i-a adus unui bărbat din Mangalia un dosar penal

Artificii aprinse. FOTO ISU Dobrogea
Artificii aprinse. FOTO ISU Dobrogea

Deși legea privind comerțul de produse pirotehnice, inclusiv petardele și artificiile este destul de strictă, mulți riscă și vând aceste produse fără a avea autorizație și fără a se încadra în celelalte prevederi legale. Pentru a nu se mai expune pe străzi și în piețe, comercianții de sezon s-au mutat în mediul online. 

În ultima zi din an, un mangaliot s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în flagrant de către polițiști, în timp ce comercializa materiale pirotehnice în mediul online. După ce s-au stabilit detaliile privind cantitatea și prețul, comerciantul s-a întâlnit în jurul orei 10.00 cu polițiștii sub acoperire din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia.

Polițiștii constănțeni au ridicat artificiile în vederea continuării cercetărilor și au întocmit dosar penal pentru comercializarea de articole pirotehnice, persoana în cauză fiind cercetată în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca a vrut sa vanda petarde in loc sa lase pe politisti sa vanda ei. Mai marii din Politia Mangalia detin comertul ilegal cu petarde in Mangalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*