Echipa U12 a A.S. “Victoria” Cumpăna a terminat pe locul II Circuitul Național de Minirugby

Echipa U12 a A.S. “Victoria” Cumpăna

Echipa U12 a A.S. “Victoria” Cumpăna a participat în perioadă 28-30 iulie 2017 la etapă a II a Circuitului Național de Minirugby, desfășurată la Timișoara pe terenul CSS Bega. Competiția a reunit la start peste 250 de copii provenind de la 20 de cluburi.

După un parcurs excelent cu 4 victorii la zero în cele 4 meciuri din grupe, echipă noastră a pierdut în prelungiri finală contra celor de la Șoimii București, astfel clasându-se pe locul doi .

La această ediție elevii pregătiți de către antrenorul Florin Băcioiu au înregistrat următoarele rezultate:

Sâmbăta 29 iulie 2017:
Victoria Cumpăna – CSS Bârlad 15-0,
Victoria Cumpăna-CS Warriors Timișoara 10-0
Victoria Cumpăna-CS Rugby Săcele 35-0

Duminică 30 iulie 2017:
Victoria Cumpăna – Amicii Suceava 20-0

FINALĂ :
Victoria Cumpăna – Șoimii București 5-10

Echipă de rugby a A.S. “Victoria” Cumpănă a fost înființată în primăvară anului 2013, la inițiativă Consiliului Local Cumpănă și al doamnei primar ec. Mariana Gaju având drept scop, atragerea copiilor din mediul rural către sport, educarea și disciplinarea acestora în spiritul unei echipe, pentru a putea obține în timp performanțe la cel mai înalt nivel.

Secția de rugby a asociației “Victoria” Cumpăna, are o echipă puternică formată din copii foarte talentați. Datorită muncii și seriozității, acești minunați copii antrenați de antrenorul Florin Băcioiu, au cunoscut succesul atât pe plan național cât și internațional.

Antrenorul secției de rubgy din cadrul A.S. Victoria Cumpăna, Florin Băcioiu, a fost declarat “Antrenorul anului 2015” de Federația Romană de Rugby și de Consiliul Local Cumpănă.

Următoarea etapă are loc în perioadă 17- 20 august la Gură Humorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*