Echipa de mini-rugby din Cumpăna a înregistrat mai multe victorii

echipa Rugby Victoria Cumpăna

În perioadă 10-11 iunie pe Stadionul Național Arcul de Triumf a avut loc ediția a XXXVIII-a a Trofeului București de Mini-Rugby
În urmă rezultatelor obținute echipa din Cumpăna, condusă de către antrenorul Florin Bacioiu s-a clasat pe locul doi în cadrul competiției “Trofeul București”
Elevii pregătiți de antrenorul Florin Bacioiu au înregistrat următoarele rezultate:
Ziua 1.
Victoria Cumpăna-Băicoi 30-0
Victoria Cumpăna-CSM București 45-0
Victoria Cumpăna-CSO Pantelimon 55-0
Ziua 2.
Victoria Cumpăna-Săcele 20-5
Victoria Cumpăna-Șoimii 5-10
La această competiție care s-a adresat categoriilor de vârstă U8, U10, U12 și U14 participă 12 cluburi: ACS Șoimi București, RC Grivița București, RC Antonio Jr, CSO Pantelimon, CS Aurora Băicoi, AȘ Victoria Cumpănă, CSC Mihai Kogălniceanu, CSM București, RC Brașov, CS Dinamo/ CSS 6 București, CSA – CSS3 Steaua București și CS Rugby Săcele.
În data de 11 iunie 2017, a avut loc și festivitatea de premiere a Campionatului Regional Muntenia-AMRB rugby 2016/2017.
În urmă rezultatelor obținute, echipă pregătită de către antrenorul Florin Bacioiu, As Victoria Cumpăna a devenit vicecampioană Campionatului Regional Muntenia-AMRB rugby 2016/2017 și s-a calificat la Circuitul Național de mini-rugby, prima etapă desfășurându-se la Constanța în data de 25 iunie.

„Felicităm întreagă echipă în frunte cu dl Bacioiu Florin și părinții deopotrivă pentru voința și efortul depus !“, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*