Drumarii din cadrul DRDP le mulțumesc participanților la trafic pentru înțelegerea de care au dat dovadă

DRDP Constanța le mulțumește șoferilor care au fost înțelegători. FOTO DRDP

După acest episod sever de viscol puternic și ninsori abundente care s-a manifestat în zona Dobrogei, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța ține să mulțumească participanților la trafic pentru atitudinea responsabilă demonstrată prin faptul că au ținut cont de avertizările meteo și de informările transmise permanent de toate autoritățile implicate în gestionarea situației și au evitat pe cât posibil să pornească la drum în astfel de condiții meteorologice deosebit de aspre. Utilajele de deszăpezire au câștigat astfel timp prețios pentru a acționa continuu pentru degajarea carosabilului de zăpadă și pentru redeschiderea circulației rutiere în condiții de siguranță.

Drumarii regionalei constănțene au fost permanent la datorie, folosindu-se la maxim toate resursele umane, utilajele și materialul antiderapant pentru ca situația să revină la normal în cel mai scurt timp permis de vreme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*