DP World Constanța lansează soluția de urmărire a containerelor

Containeredepozitate pe doc. FOTO DP World

DP World Constanța a lansat  cea mai avansată soluție de urmărire a containerelor dezvoltată de un operator de terminal, având că temă “Unde e containerul meu?”

Versiunea actuală este una pilot și aduce posibilitatea utilizatorilor să aibă o mai bună vizibilitate asupra parcursului mărfurilor încărcate în containere și o creștere a oportunităților de livrare rapidă a bunurilor prin prognoze îmbunătățite de reaprovizionare și o alocare eficientă a inventarului.

Soluția de urmărire a containerelor reprezintă un pas important pentru clienți prin reducerea tîmpilor dedicați muncii administrative și asigurarea unei calități mai bune a datelor necesare planificării și logisticii în vederea plasării produselor pe rafturi.

“Această soluție este o prelungire firească a misiunii noastre de a adăuga valoare serviciilor oferite clienților noștri și de a ajuta la rezolvarea celor mai dificile provocări. Accesul la vizibilitatea parcursului mărfurilor din containere a fost în mod tradițional consumator de timp și provocator; instrumentul lansat astăzi demonstrează modul în care această soluție poate ajuta clienții noștri să își planifice și să gestioneze lanțul de aprovizionare mai eficient și în timp real“, a declarat Cosmin Cârstea, Director general al DP World Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*