Două sinucideri în municipiul Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

În Constanța pare să plutească ceva fatidic în aer, pompierii, polițiștii și cadrele medicale fiind suprasolicitate la mai multe evenimente. Printre evenimente s-au numărat și două cazuri de suicid, ambele în jurul prânzului

Prima solicitare a fost pe strada Topolog, aici fiind vorba de o persoană căzută de la înălțime – suicid. Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit victima – un bărbat de 63 de ani în stare inconștiență, cu plăgi la încheieturi și traumatisme provocate în urma impactului cu solul. S-a încercat resuscitarea acestuia, dar fără succes. La scurt timp, o nouă solicitare a fost făcută la 112, de data aceasta pe strada Dobrilă Eugeniu. Aici, în boxa de la subsolul unui bloc a fost găsit un bărbat de 39 de ani , spânzurat cu o funie de o țeavă de apă. Și în acest caz a fost constatat decesul. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl acestuia, care a pornit să îl caute, bărbatul mai având și în trecut tentative de suicid.

Spre după amiază, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat la un nou caz de persoană căzută de la înălțime, pe strada Banu Mihalcea. Aici victima care a căzut de la etajul 1 al unei case a fost găsită. De această dată a fost vorba de o cădere accidentală, persoana rănită fiind transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*