Două persoane rănite în Techirghiol în urma unui accident rutier

În urma impactului, una dintre autoturisme s-a răsturnat. FOTO IPJ Constanța

Două persoane au fost rănite marți dimineață în urma unui accident rutier produs în localitatea Techirghiol. Evenimentul s-a produs din cauza neatenției unei conducătoare auto.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în dimineața de 18 septembrie, în jurul orei 7.50, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Techirghiol, iar la intersecția cu strada Tepes Vodă nu a acordat prioritate de dreapta. A intrat în coliziune cu un auto condus de o altă femeie, în vârstă de 25 de ani, din Constanța. În urma impactului primul autoturism s-a răsturnat, două persoane – conducătoarea auto și un bărbat, pasager pe locul dreapta spate, fiind rănite

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*