Doors Club relansează seria spectacolelor de Stand-up Comedy

Doors Club relansează seria spectacolelor de Stand-up Comedy

Miercuri, 8 noiembrie, Doors Club te invită să asculți „Poveștile lui Mocanu” – unul dintre cele mai savuroase spectacole de stand-up comedy, cu Alex Mocanu, Victor Băra și Sergiu Mirică.

Pe Alex Mocanu probabil că îl știți de la Club 99, de la podcastul „Între showuri cu Teo, Vio și Costel” sau din special-ul de stand-up „Nou în domeniu” de pe canalul lui de youtube. Show-ul PLM reprezintă poveștile lui Mocanu adunate după lansarea primului special, iar acesta e primul turneu pe cont propriu după experiența adunată în 4 ani de stand-up. Mocanu nu vine doar cu poveștile lui, ci și cu doi dintre cei trei câștigători ai Cupei 99 de stand-up comedy de anul acesta, Sergiu Mirică și Victor Băra.

Victor Băra face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala lui după care își ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

La numai câteva luni de zile de stand-up comedy, Sergiu Mirică a câștigat Cupa 99 și a devenit un obișnuit la Club 99, în București. E tânăr, e talentat și are glume pe cât de scurte, pe atât de bune.

Pregătește-ți al șaselea simț, simțul umorului și hai să-i vezi live, la Doors Club, pe Alex Mocanu, Victor Băra și Sergiu Mirică miercuri, 8 noiembrie, de la 19:30.

Prețul unui bilet este 25 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*