Doi hoți din auto au încercat să scoată bani de pe un card furat

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

Doi indivizi care se ocupau cu furtul din autoturisme și-au agravat situația atunci când au încercat să utilizeze un card bancar sustras în urma unei spargeri.

Polițiștii constănțeni din cadrul Grupului de lucru Furturi din Auto, au identificat doi bărbați, de 31, respectiv 49 de ani, din Constanța, bănuți de comiterea unei fapte. În data de 27 ianuarie, persoanele în cauză ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța. De asemenea, persoanele sunt bănuite și de sustragerea unui unui card bancar, aceștia încercând să-l utilizeze, cu scopul de a retrage numerar de la un bancomat, de pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bărbați, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 22 februarie a.c., aceștia au fost prezentați Tribunalului Constanța care a emis pe numele bărbaților mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetați pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la accesul ilegal la un sistem informatic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*