Doi consumatori de droguri prinși în flagrant de către jandarmi

Jandarmii au găsit substante suspecte și ustensile specifice consumatorilor de droguri

Jandarmii au surprins în Vama Veche două persoane care aveau asupra lor joint-uri, un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric şi un plic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante şi o folie de plastic ce conţinea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucaţi de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanţă solidă de culoare maro şi o pipă metalică.

Astăzi dimineaţă, ora 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, a observat în apropierea unui local, doi tineri agitaţi care la vederea jandarmilor au aruncat pe jos ţigaretele(joint-urile), au făcut la stanga-mprejur şi au mărit ritmul de mers.

Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bagajelor. Asupra acestora şi în bagaje, jandarmii au mai găsit un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric şi un plic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante şi o folie de plastic ce conţinea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucaţi de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanţă solidă de culoare maro şi o pipă metalică. Cei în cauză, V.B. de 24 ani şi L.S. de 30 ani, au declarat că substanţele sunt halucinogene, pentru consumul personal …..

Grinderul, cutia, folile, pliculeţele autosigilante, pipa şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*