Doi braconieri au fost prinși în flagrant de către polițiști

Armele și muniția braconierilor au fost confiscate. FOTO CTnews.ro

Doi braconieri ce vânau în zona localității Vlad Țepeș au fost observați de către un martor, care a sunat la 112. La fața locului au fost trimiși polițiștii din cadrul Secței 6 Rurală Cernavodă, Postul de Poliție Siliștea.

Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat doi bărbați, de 45, respectiv 47 de ani, care se deplasau cu un autoturism. În urma cercetărilor, au fost identificate două arme de vânătoare, 43 de cartușe și patru tuburi de cartușe folosite, pentru care cei doi bărbați nu au putut prezenta documente privind deținerea acestora și nici autorizație de vânătoare pentru zona respectivă. Armele, muniția și tuburile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*