FOTO Doi bărbați au fost împușcați cu o armă de vânătoare într-un imobil de pe strada Farului din Mangalia

FOTO cu rol ilustrativ

Doi bărbați din Mangalia au fost impușcați cu o armă de vânătoare cu țeavă scurtă într-un imobil. Aceștia intraseră peste o altă persoană în casă, iar aceasta a făcut uz de arma deținută ilegal.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, cele două părți implicate în incident se cunoșteau și exista o stare conflictuală mai veche. Victimele au intrat peste agresor în casă, într-un imobil de pe strada Farului din Mangalia, iar în urma unui conflict, acesta din urmă a făcut uz de arma de vânătoare deținută ilegal.

Unul dintre bărbați a fost nimerit în plin, iar cel de-al doilea a fost rănit la picior. Cei doi au fost transportați cu mașini civile la spital, ambulanțele solicitate la fața locului nemaigasind pe nimeni.

Bărbatul împușcat în plin a intrat în stop – cardio-respirator și este resuscitat la spitalul din Mangalia.

Agresorul și arma au fost reținute de către polițiști.

UPDATE:

P PPolițiștii constănțeni l-au identificat pe bărbatul care a făcut uz de armă în această zi, pe strada Farului din orașul Mangalia.

În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare.

Polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, ranindu-le.

Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital.

La acest moment, cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE h 14.25

Bărbatul împușcat în abdomen a decedat la spitalul Mangalia.

Aici, din cauza stării conflictuale intre aparținătorii victimelor,  au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*