Doctori din toată țara participă la Conferința “Medicina bazată pe dovezi” organizată de Medstar la Constanța

Intervenție chirurgicală la Medstar
Intervenție chirurgicală la Medstar. FOTO Facebook

MEDSTAR General Hospital și MEDSTAR 2000 Study Division vă invită să luați parte la a cea de-a VI-a ediție a Zilelor MEDSTAR care va avea loc în perioada 22 – 25 martie 2017. Anul acesta, evenimentul științific, organizat în colaborare cu Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Constanța și Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Ovidius” Constanța, are tema “Medicina bazată pe dovezi” și este structurat pe două secțiuni: Chirurgie și Medicală.

În zilele de 22 și 25 martie sunt programate Cursurile, iar în zilele de 23 și 24 martie va avea loc Conferința. Medicii MEDSTAR General Hospital, dar și invitați de prestigiu din lumea medicală românească vor susține lucrări, simpozioane și cursuri a căror tematică acoperă specialități medicale, chirurgicale, de laborator și managementul calității. Temele lucrărilor vin în sprijinul susținerii și implementării ghidurilor de bună practică medicală, iar rezultatele obținute în Clinică dovedesc înaltul profesionalism al corpului medical.

Dintre invitați menționăm pe Conf. Univ. Dr. Liliana Tuță, medic primar nefrologie și Ș. L. Dr. Bogdan Câmpineanu, medic primar nefrologie, ambii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Conf. Univ. Dr. Horațiu Moldovan, medic primar chirurgie cardiovasculară, Spitalul Sanador București, Dr. Lucian Dorobanțu, medic primar chirurgie cardiovasculară, Spitalul Monza București, Dr. Răzvan Ticulescu, medic primar cardiologie, Spitalul Monza București, Dr. Alexandru Vasilescu, medic primar chirurgie cardiovasculară, Spitalul Monza București.
Evenimentul se va defășura la Hotel “Bulevard” Constanța, Sala Caragiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*