Directorul Delfinariului candidează pentru un nou mandat de 5 ani. Adrian Bîlbă a condus instituția pe cea mai productivă perioadă a ei

Directorul CMSN, Adrian Bîlbă. FOTO Adrian Boioglu

Unul dintre managerii de instituție din Constanța care a demonstrat că și la Stat se poate face performanță își încheie zilele acestea mandatul de 5 ani. 

Adrian Bîlbă conduce Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, adică locația care gâzduiește, printre altele, Delfinariul, Acvariul, Planetariul și Microrezervația. 

Constănțenii au putut să vadă cu ochii lor cum Delfinariul a fost reconstruit în ultimii ani. Cu o capacitate mărită, clădirea s-a bucurat, în anul 2017 de un număr record de vizitatori. 

Chiar dacă au fost probleme, așa cum e normal să fie într-o instituție de talia CMSN, colaborarea cu președintele CJC e mai strânsă decât a fost vreodată, în ultimii doi ani, situație care a dus la rezultate vizibile. Avem un delfinariu de 1300 de locuri funcțional, proiect care stagna până la venirea noii conduceri, un spectacol foarte atractiv cu leii de mare, un acvariu modernizat, un planetariu de nivel european și multe alte proiecte în lucru. Și tocmai pentru că lucrurile au intrat pe un drum constructiv, mi-ar plăcea să-mi continui munca pe care am început-o”, a declarat Adrian Bîlbă. 

Consiliul Județean Constanța urmează să stabilească data concursului pentru funcția de manager. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*