Biletele pentru Delfinariu și Microrezervație vor putea fi achiziționate cu cardul sau de la un Automat special

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Vești bune pentru turiștii care vor să vadă atracțiile locale din Constanța. Complexul Muzeal de Științele Naturii ar putea implementa plata cu cardul.

După inaugurarea noului Delfinariu, instituția a fost luată cu asalt de vizitatori. Nu o dată s-a întâmplat ca spectatorii să ceară posibilitatea de a achita biletele cu cardul. Directorul Complexului, dr. Adrian Bîlbă spune că a găsit soluția pentru evitarea aglomerației.

”Ceea ce încasăm noi se numește taxă. Taxa se încasează numai prin Trezorerie. Trezoreria nu a avut un sistem de încasare prin card. De anul acesta are, deci de anul acesta vom putea încasa și prin card”, a declarat Adrian Bîlbă.

Nu se cunoaște încă data exactă la care plata cu cardul la Delfinariu intră în vigoare, pentru că decizia finală aparține de alte instituții ale statului.. Totodată, turiștii vor avea la dispoziție un automat de bilete.

”Automatul va funcționa cu un cardul. Mergem cu cardul, selectăm câte bilete dorim, data și ora spectacolului și biletele sunt emise”, a mai spus Adrian Bîlbă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*