Dezbatere privind politica de parcare a municipiului Constanța

Dezbatere privind politica de parcare. FOTO Primăria municipiului Constanța

Politica de parcare a municipiului Constanţa a fost dezbătută în cadrul unei ședințe a Forumului de Mobilitate Urbană Durabilă organizată zilele trecute de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, în colaborare cu Primăria Constanța, Universitatea Ovidius, Portul Constanța și Centrul European pentru Dezvoltare.

Documentul elaborat și prezentat va sta la baza politicii de parcare a Constanței emisă de municipalitate, strategie care va fi supusă dezbaterii publice.

„Noi dorim să sprijinim municipalitatea în adoptarea unui astfel de document strategic care să reglementeze problema parcărilor cu care se confruntă municipiul Constanța. Aceasta este una dintre măsurile proiectului PORTIS implementat la nivelul municipiului Constanța prin programul CIVITAS Horizon 2020. Am propus câteva măsuri realiste și rezonabile în raport cu posibilitățile pe care le are municipiul Constanța“, a declarat coordonatorul ADI ZMC, Adrian Crăciun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*