VIDEO Delfinariul recordurilor. Noua clădire atrage vizitatorii ca un magnet. Delfinii au fost văzuți de 7000 vizitatori într-o singură zi

Delfinariu cu sala plină. FOTO Adrian Boioglu
Delfinariu cu sala plină. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul Constanța dăinuiește pe același loc din anul 1969. Cu toate acestea vizitatorii nu puteau să fie decât în număr de câteva sute sau mii pe zi. Pe 3 august 2016 a fost înregistrat un record absolut: peste 7000 de oameni au venit să vadă mamiferele care evoluează în noul Delfinariu.

Clădirea renovată și dată în folosință recent poate să adune 1370 de spectatori la un singur show. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost luată prin surprindere de numărul foarte mare de turiști, așa că a decis, pentru data de 3 august, să suplimenteze numărul spectacolelor.

A fost nevoie ca o parte dintre angajați să fie chemați de acasă pentru a face față valului de turiști, însă aplauzele unei săli pline sunt cele care dau avânt delfinilor și dresorilor să-și facă mai bine treaba.

“Am avut cel mai mare număr de spectatori din istoria Delfinariului. Am vândut peste 5.700 de spectatori care au plătit bilete. În plus, cam avut și circa 20% copii, pentru care oferim intrare gratuită”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Adrian Bîlbă personal a mers să discute cu oamenii care au stat chiar și o oră la coadă pentru a prinde un loc la spectacol. Directorul instituției le-a explicat vizitatorilor ce pot vedea și cât costă fiecare bilet, pe categorii de vârstă. Cei 7000 de spectatori nu au ratat ocazia să meargă și la Expoziția de Păsări Exotice, dar și în Microrezervație sau la Planetariu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*