De Ziua Mondială a Mediului, copiii din centrele de plasament constănțene vor merge prin intermediul SC Polaris M Holding, la stația de sortare și reciclare deșeuri

De Ziua Mondială a Mediului, copii vor vedea ce înseamnă reciclarea. FOTO Polaris M Holding

Pe 5 iunie, începând cu ora 13.30, mai mulți copii vor merge în vizită la sediul SC M M RECYCLYNG SRL, situat pe Bd. Aurel Vlaicu, nr. 290 A. Evenimentul este organizate de S.C. POLARIS M HOLDING SRL, în parteneriat cu Asociația “United Hands România”, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

La activitate va participa un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12-18 ani, care provin din centrele de plasament „Antonio” și „Delfinul” din Constanța.

Tema anului 2018, aleasă de UNEP (Programul Națiunilor Unite Pentru Mediu) este „Beat plastic pollution!”, având motto-ul „If you can`t reuse it, refuse it!” și invită guvernele, industriile comunitatea și oamenii să colaboreze pentru a găsi soluții sustenabile pentru reducerea producției și uzului excesiv de plastic de unica folosință, care poluează apele si solul, afectând pe termen lung calitatea vieții și a sănătății umane.

„Activitatea noastră își propune să facă cunoscută tinerei generații importanța reducerii consumului de plastic, dar și posibilitatea colectării și reciclării lui în scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie si combustibili“ au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*