De ziua Jandarmeriei, 12 jandarmi din cadrul IJJ Constanța au fost înaintați în grad înainte de termen, într-un cadru festiv

Zi de sărbătoare la IJJ Constanța. FOTO IJJ Constanța

Zi de sărbătoare pentru toți jandarmii. S-au împlinit 168 de ani de la înființarea acestei arme. Cu această ocazie, în prezenţa domnului Ioan Albu, Prefect al judeţului Constanţa, domnului Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, precum şi a şefilor instituţiilor şi structurilor locale cu care jandarmii cooperează, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a arborat Drapelul României, în acordurile Imnului Naţional. Ceremonialul a continuat cu citirea mesajelor conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române privind „Ziua Jandarmeriei Române“.

După aceast moment, s-a dat citire ordinului privind avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obţinut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată. Totodată preotul militar Oprea Laurenţiu a oficiat ceremonialul religios ce s-a desfăşurat cu această ocazie.

Cu prilejul aniversării a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, doi ofiţeri – maior Stan Teodor la gradul de locotenent colonel, locotenent Vizitiu Andrei la gradul de căpitan şi zece subofiţeri: plutonier adjutant Culcea Vasile la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier adjutant Pavel Marinel la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier adjutant Rîşnoveanu Sorin la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier major Birou Laurenţiu la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Dache Elena la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Dobre George la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Mocanu Ioan la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Parocescu Gheorghe la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Popină Iulian la gradul de plutonier adjutant şi plutonier major Voicu Marian la gradul de plutonier adjutant.

De asemenea, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost recompensaţi cu diplome de merit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*