Dacă vrei să devii membru al JCI Constanța, acum ai ocazia – se recrutează noi membri

Eveniment JCI Constanța

JCI Constanța este în căutare de forțe noi, persoane ambițioase, implicate și cu dorință de schimbare pozitivă! JCI Constanța face parte din Junior Chamber International și, la nivel mondial, aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetățeni activi (18 – 40 ani), dornici să aducă schimbări pozitive în societate.

Persoanele dornice să se implice în activități de voluntariat și dezvoltare personală, sunt așteptate la evenimentul „MEET JCI”, prin care participanții vor avea ocazia să cunoască organizația JCI (Junior Chamber International) Constanța. Evenimentul are loc miercuri, pe 17 octombrie, de la ora 18:30, la Hotel Ibis Constanța, sala Prestige.

În cadrul acestei întâlniri, aspiranții:

  • vor afla mai multe despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI;
  • vor primi informații despre proiectele realizate, precum și despre cele ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare de către JCI Constanța;
  • vor afla ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt avantajele și de ce membership-ul în organizație reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională;
  • vor afla care sunt pașii de urmat pentru a deveni membru JCI Constanța;

Cei care își doresc să facă parte din JCI trebuie să se încadreze în câteva cerințe:

  • vârsta cuprinsă între 18 – 40 de ani, ești dornic să te implici în diferite activități pentru comunitatea din care faci parte;
  • caută în permanență noi experiențe de dezvoltare şi networking;
  • sunt persoane active și cu inițiativă, dispusă să investească din timpul liber pentru a participa la proiectele organizației;
  • conștientizează importanţa implicării în activităţi de voluntariat, menite să dezvolte mediul local, cu impact asupra comunităţii şi implicit asupra propriei persoane pentru o viaţă mai bună;

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, vor afla ce îi motivează pe aceștia și cum s-au perfecționat atât din punct de vedere profesional, dar și personal, în cadrul echipei.

Speakerii acestei ediții vor fi: Cristian Tudorescu – economist și Vicepreședinte Dezvoltare JCI România 2018, Ramona Leonida – manager Evenimente Constanța și Președinte JCI Constanța 2015, Ioan Malciu – manager Dream Explorer și Președinte JCI Constanța 2016, Cristian Chițu – fondator Patiseria Tineretului și membru JCI București, Cristian Stancu – jurnalist și Președinte JCI Constanța 2018, Cristian Culea – IT-ist și senator JCI Constanța, Florin Ioniță – jurist și Președinte JCI România 2018 și Simona Leonida – viitor Președinte JCI Constanța 2019.

Participarea la acest eveniment este liberă, iar înscrierile se fac telefonic la numărul 0753 301 389. De reținut că JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*