Curs gratuit de Istoria și civilizația tătarilor organizat la Universitatea Ovidius

Curs de Istoria și civilizația tătarilor
Curs de Istoria și civilizația tătarilor. FOTO UDTTMR

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” organizează în anul universitar 2016 – 2017 cursul „Istoria și civilizația tătarilor”.

Cursul se derulează în baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.

Înscrierile se pot face până la data de 7 octombrie 2016, printr-o cerere depusă la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice, la secretariatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România sau trimisă pe adresa de e-mail udttmr@yahoo.com. Formularul de înscriere la curs este disponibil și pe pagina oficială de Facebook a UDTTMR.

Cursul este gratuit și este destinat atât studenților și masteranzilor Universității „Ovidius”, indiferent de specializare, dar și tuturor celor care, indiferent de vârstă și pregătire, doresc să afle principalele repere ale evoluției istorice a tătarilor.

Cursul este susținut de Metin Omer, doctorand la Universitatea „Hacettepe” din Ankara. Programul cursului va fi stabilit de profesor și cursanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*