Cum poți accesa mai multe conturi direct din aplicația Etax Mobile SPIT

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii care dețin mai multe conturi Etax că acestea pot fi accesate și de pe orice  dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.

Astfel, prin intermediul aplicației Etax Mobile SPIT, secțiunea“Schimbă contribuabilul”, persoanele fizice și juridice pot comuta utilizatorul direct de pe telefonul mobil/tabletă etc.

Persoanele care încă nu dețin userul și parola necesare autentificării în aplicația E-tax le pot obţine pe loc, de la orice agenție fiscală sau pot opta pentru solicitarea online, situație în care datele vor fi transmise la adresa de corespondență.

Pentru a beneficia de aceasta modalitate de plata, contribuabilii care detin telefoane mobile cu sistem de operare Android trebuie sa descarce aplicatia ETax Mobile SPIT Constanta de pe magazinul online Play Store iar cei care detin telefoane mobile cu sistem de operare iOS de pe magazinul online App Store.

Pe langa plata online a impozitelor, aplicatia ETax Mobile SPIT Constanta permite vizualizarea rolurilor fiscale si a debitelor aferente fiecaruia dintre ele, istoricul platilor, precum si informatii despre plata online.

Aplicatia este certificata 3-D Secure de catre Visa si Mastercard prin Romcard și Banca Transilvania pentru tranzacții online cu orice card emis sub siglele mentionate.

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile internationale de Carduri Visa si Mastercard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet.

Astfel, plățile pot fi efectuate cu orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard, nefiind perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții, atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*