CTnews TV: Primarul din comuna Grădina, Gabriela Iacobici, vorbește despre proiectele pentru elevi, tineri și seniori

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iaxobici. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, prezintă în cadrul emisiunii de la CTnewsTV proiectele pe care le-a derulat sau pe care începe să le realizeze în localitate.

O mare atenție a fost acordată de administrația locală celor mai tineri, dar și seniorilor comunei. Astfel, copiii primesc burse și pachete de Crăciun, de Paște și de Sfântul Nicolae, le este asigurat transportul, la fel și profesorilor din Constanța care lucrează la școala din comună, iar pensionarii din Grădina primesc pachete de trei ori pe an. De asemenea, persoanele aflate la prima căsătorie, la 25 de ani și 50 de ani de căsătorie, care împlinesc 18 ani, 70 de ani 75 de ani, 80 de ani, 85 de ani primesc suma de 1.000 de lei.

Gabriela Iacobici a introdus alimentarea cu apă, canalizarea și dorește să asfalteze localitatea, să construiască un dispensar și să racordeze localitatea la rețeaua de gaze naturale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*