CTnews TV: Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, face un bilanț al celor 20 de ani de mandate

Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu, Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu, Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, vorbește într-o emisiune la CTnews TV despre investițiile realizate în cei 20 de ani de când conduce destinele localității.

Gheorghe Grameni s-a preocupat de infrastructură și educație, a asfaltat drumurile, a asigurat condițiile bune pentru învățământul din  comună. De asemenea, a modernizat iluminatul public.

Primarul a dezvoltat un proiect pentru reconversia profesională, având în vedere că zona Sinoe este una protejată și acolo oamenii nu pot face diverse investiții sau construcții, iar astfel sunt instruiți în diverse meserii.

Gheorghe Grameni și-ar dori să dezvolte mai mult potențialul turistic al zonei, dar deoarece este arie protejată, nu poate realiza toate lucrurile pe care și le-ar fi dorit. Primarul a mai spus că bugetul comunei nu este unul atât de ofertant pe cât și-ar dori pentru a realiza mai multe proiect, dar încearcă să-l folosească în mod util pentru a schimba în bine viața locuitorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*