CTnews TV: Administratorul RAJDP Constanța, Lucian Lungoci, despre deszăpeziri

Administratorul RAJDP Constanța, Lucian Lungoci. FOTO Adrian Boioglu

Administratorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța, Lucian Lungoci, vorbește în emisiunea de la CTnews TV despre pregătirile de iarnă ale regiei și despre investițiile făcute în utilaje de deszăpezire care vor curăța drumurile județene în acest sezon rece. Lungoci povestește și despre prima iarnă pe care a gestionat-o în această calitate, cea din 2016, în care autoritățile s-au confruntat cu numeroase situații dificile cauzate de iarna deosebit de grea, dar au reușit să intervină în ajutorul celor care rămăseseră blocați în nămeți.

Lucian Lungoci dezvăluie și planurile pentru asfaltarea drumurilor județene care va continua din primăvara anului viitor, dar și de buna colaborare pe care o are cu președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*