Crosul Tortoman: 400 de tineri din mediul rural participă la un eveniment unic

Crosul Iftimie Ilisei la Medgidia
Tinerii s-au aliniat la START

Asociatia Community Aid Romania, alaturi de Primaria Tortoman, Centrul Tinerilor din Medgidia si Asociatia SOS Familia cu sponsorii AGV AGRICOLA SRL si Biosplant vor organiza, duminică 19 iunie 2016, ora 9.00, prima editie a Crosului Tortoman.

Evenimentul sportiv doreste sa adune un numar insemnat de participanti, aproximativ 400 de elevi, dar si veterani ce apartin ciclului primar, gimnazial si liceal. Obiectivul actiunii vizeaza promovarea unui stil de viata sanatos si dezvoltarea spiritului competitiv in randul concurentilor.

Participantii vor alerga pe strada 1 Decembrie, in felul urmator: clasele I-IV vor alerga 1600 de metri, iar clasele V-VII, categoria 14-18 de ani si categoria peste 18 ani vor alerga 2000 de metri pe aceeasi strada.

Inscrierea concurentilor va fi facuta de catre cadrele didactice raspunzatoare pentru unitatea de invatamant din care fac parte copiii si adolescenii participanti. Nu este perceputa taxa de inscriere pentru participarea la eveniment. Fiecare participant va primi un tricou iar castigatorii vor avea parte de premii surpriza.

Evenimentul a fost initiat de Asociatia Community Aid Romania, alaturi de Primaria Tortoman, Centrul Tinerilor din Medgidia si Asociatia SOS Familia cu Sponsorii :AGV AGRICOLA SRL si Biosplant in ideea de a reuni cat mai multi tineri intr-un proiect amplu ce isi propune sa promoveze in randul comunitatii un stil de viata sanatos, cu ajutorul practicarii alergarii sportive. Mai mult, proiectul este gandit si in scopul transformarii crosului intr-un brand al comunei care sa aduca beneficii reale si comunitatii locale.

Asociatia Community Aid Romania a fost infiintata ca organizatie non-profit in vederea sustinerii oricarei persoane sau comunitati care isi doreste o imbunatatire a nivelului de trai prin dezvoltarea capitalului uman, social si antreprenorial, stimularea spiritului comunitar si dezvoltarea unui transfer bilateral de experienta, cunostinte si idei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Crosul Tortoman: 400 de tineri din mediul rural participă la un eveniment unic – Bios Plant Distribution

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*