Cristi Minculescu și trupa Iris vin la Constanța. Concertul din cadrul turneului “Din nou împreună” are loc pe 12 octombrie

Turneul Iris și Cristi Minculescu
Turneul Iris și Cristi Minculescu

Fanii trupei Iris, așa cum era ea în urmă cu 10 ani au ocazia să își vadă vedetele rock preferate într-un show deosebit. Concertul care îi aduce pe aceeași scenă pe Iris și Cristi Minculescu are loc pe 12 octombrie la Constanța. Casa de Cultură din oraș este gazda show-ului din turneul “Din Nou Împreună”.

Cristi Minculescu revine alături de trupa IRIS după trei ani de absență. Solistul și trupa care au scris o pagină din istoria muzicii românești merg prin 14 orașe din România, dar și la Chișinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie. Turneul este descris de organizatori drept “o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat”.

Constanța nu putea să lipsească de pe afișul turneului.

Năpădit de amintiri, Cristi Minculescu mărturiseşte: “Când spun Constanţa, spun “Trenul fără naş”, pentru că a fost compus acolo. Adrian Păunescu a făcut versurile în doar 15 minute, pe plajă.”

Piese precum “Baby”, “Nu mă uita”, “De vei pleca” sau “Strada ta” vor răsuna în sala Casei de Cultură din Constanța timp de aproape două ore, iar la spectacol sunt așteptați fanii de toate vârstele.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*