Cora deschide un magazin virtual la Constanța. De acum poți să-ți comanzi online cele necesare casei

cora.ro livrează și în Constanța
cora.ro livrează și în Constanța

Cei care isi fac cumparaturile pe Litoral au la dispozitie un instrument comod si rapid, serviciul cora.ro, care se extinde la Constantacora isi intareste astfel pozitia pe piata regionala, la Constanta avand deja doua hipermarketuri, si isi reconfirma angajamentul pentru dezvoltarea sectorului online, pe care il considera o resursa importanta pentru evolutia companiei.

„Constanta este un punct strategic pe harta cora Romania, fiind de altfel singurul oras, in afara Bucurestiului, unde avem doua magazine. Extinderea cora.ro la Constanta a fost o decizie de business generata de evolutia magazinelor noastre din acest oras si ne asteptam ca noul serviciu sa fie apreciat de clientii traditionali si, de ce nu, sa castigam clienti noi dintre aceia care asteptau o astfel de alternativa pentru a economisi timp”, a spus Codruta Borza, directorul magazinului cora Bratianu.

Pe site-ul cora.ro vor fi disponibile aproximativ 30.000 de produse, iar cumparatorii vor primi acasa ceea ce au comandat, produsele fiind puse la dispozitia clientilor constanteni de hipermarketul cora Bratianu. Din experiența cora.ro la Bucuresti, creste continuu numarul clientilor care acceseaza site-ul cora.ro direct, atrasi de diversitatea produselor si de modalitatea simpla de a comanda. In plus, platforma cora.ro este un site personalizat la nivel de client, fiind capabila sa defineasca profilul acestuia pe baza istoricului de cumparaturi din baza cardului de fidelitate. Apoi, clientul primeste recomandari si oferte in timp real, in primul rand din zona produselor preferate.

Clientii cora.ro pot alege dintr-o gama variata de produse, din care fac parte si produsele proaspete si ultraproaspete cum ar fi fructele şi legumele, carnea, painea si produsele de cofetarie si patiserie.

„2016 este anul online-ului pentru cora, serviciul extinzandu-se in toate cele patru magazine din Capitala. Acum deschidem la Constanta si ne asteptam, in ansamblu, la cresterea numarului celor care ne acceseaza site-ul, comparativ cu 400.000 de utilizatori anul trecut”, a mai spus Codruta Borza.

Din cele constatate pana acum, cosul de cumparaturi online este triplu fata de cosul din magazin, produsele cele mai cumparate fiind articole din raioanele ultraproaspete (legume, fructe, carne), din raionul de bauturi (apa, bauturi racoritoare), scutece etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*