FOTO Copil de 3 ani, carbonizat într-un incendiu la Hârșova. Părinții îl lăsaseră singur acasă

Incendiu la Hârșova. FOTO ISU Dobrogea
Incendiu la Hârșova. FOTO ISU Dobrogea

Neglijența unor părinți a făcut ca un copilaș de numai trei ani să-și sfârșească viața în cel mai crunt mod posibil. Micuțul a fost lăsat singur acasă și s-a jucat cu chibriturile. Incendiul declanșat de copil a cuprins repede dormitorul și apoi toată casa.

Tragedia a avut loc pe strada Unirii, nr. 10 din Hârșova.

Apelul vecinilor a fost primit pe numărul de urgență 112 la ora 9.47. Aceștia spuneau că flăcările și fumul gros au cuprins tot imobilul. O autospecială de la stația Hârșova a ISU Dobrogea și o mașină de la SMURD au intervenit la locul incendiului.

După ce pompierii au lichidat incendiul l-au găsit pe copil carbonizat în dormitor. Era culcat pe spate, în poziția în care, probabil, a fost răpus de fumul gros.

Oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz. Vinovații morali ai acestei tragedii, părinții, sunt cei care au de răspuns întrebărilor anchetatorilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*