Copiii defavorizați au petrecut Ziua Copilului la Microrezervație și Delfinariu alături de tinerii social-democrați constănțeni

Copiii defavorizați și TSD-iștii constănțeni la Delfinariu de 1 iunie
Copiii defavorizați și TSD-iștii constănțeni la Delfinariu de 1 iunie

Tinerii social-democrați constănțeni au vizitat, joi, 1 iunie, copiii instituționalizați de la Centrul de Plasament “Antonio” cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Aceștia i-au însoțit pe micuți la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Ca în fiecare an, TSD Constanța a desfășurat acțiunea “Părinte pentru o zi”, ca parte a programului “TSD pentru responsabilitate socială”. Cei 30 de copii au vizitat Microrezervația și Delfinariul unde au luat parte la un spectacol extraordinar ai carui protagonisti au fost delfinii.

Prin acest demers, tinerii social-democrați constănțeni și-au propus să ofere o zi de neuitat acestor copii, care au avut ocazia să învețe o mulțime de lucruri frumoase despre păsări, animale, să se joace și să se bucure de o zi frumoasă într-un mare grup de prieteni.

“De-al lungul timpului, între copiii de la Centrul de Plasament “Antonio” și tinerii social-democrați s-a legat o frumoasă prietenie, iar TSD-iștii își asumă angajamentul de a le fi alături în continuare și să îi susțină deoarece aceşti copii frumoşi reprezintă viitorul”, a declarat Nicu Rosu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*