Constănțenii sunt preocupați de prețul gigacaloriei. Tudorel Chesoi, candidatul independent la Consiliul Local a discutat cu oamenii despre soluția propusă de el

Tudorel Chesoi discută cu constănțenii
Tudorel Chesoi discută cu constănțenii

Tudorel Chesoi este singurul consilier local care și-a arătat constant interesul pentru găsirea unei soluții în scăderea prețului gigacaloriei la Constanța. La final de mandat, el a anunțat că va cere desființarea RADET Constanța în cazul în care tariful de furnizare pentru apa caldă și căldură nu va fi micșorat.

La sfârșit de săptămână, Tudorel Chesoi, acum în calitatea sa de candidat independent la Consiliul Local Constanța a ieșit în oraș pentru a discuta cu oamenii despre soluția propusă de el. Discuțiile au atins și problema gigacaloriei mult prea scumpe de la Constanța.

”Mi-au spus care sunt așteptările lor, și din păcate foarte mulți oameni au probleme. Le-am explicat ce am făcut în calitate de consilier local, în acest mandat, și le-am propus să mă susțină pentru ca împreună să ducem la îndeplinire proiectele pe care le-am inițiat și pe care le voi iniția. Foarte mulți mi-au spus că facturile la întreținere sunt prea mari și vor soluții pentru scăderea acestora. Proiectul meu privind alimentarea cu gaz a centralelor termice este un pas care va conduce la o gigacalorie de circa trei ori mai ieftină”, a spus Tudorel Chesoi.

Actualul consilier le-a mărturisit oamenilor că proiectele sale nu se vor opri aici. Tudorel Chesoi intenționează să ceară Primăriei reabilitarea oborului duminical, dar și construirea unui parc pe cele 42 de hectare pe care se aflau depozitele Oil Terminal.

”Le mulțumesc pe această cale celor cu care am vorbit și care mă susțin, dar și celor care nu cunosc proiectele mele încă și pe care sper să îi conving. În zilele următoare voi merge din nou în stradă să stau de vorbă cu cât mai mulți dintre dumneavoastră”, a spus Tudorel Chesoi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*