Constanța va fi gazda celei de-a doua ediție a „Black Sea and Balkans Security Forum”

Constanța este gazda ediției a II-a a BSB Security Forum

În perioada 14-16 iunie va avea loc la Constanța a doua ediție a „Black Sea and Balkans Security Forum”, conferință internațională organizată de asociația New Strategy Center, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Constanța și al Zonei Metropolitane Constanța.

Forumul regional de securitate va aduce în România invitați cu o vastă experiență profesională, pentru a dezbate provocările clasice și emergente de securitate din zona Mării Negre și regiunea Balcanilor.

Temele incluse pe agenda evenimentului se referă la securitatea în regiune, influența militarizării regiunii Mării Negre asupra securității Europei de Est și a Mediteranei de Est, securitatea energetică, provocările războiului hibrid, cooperarea economică în Balcani și Marea Neagră, securitatea cibernetică, riscurile și provocările în mediul financiar și cooperarea industrială în domeniul apărării. Înalți oficiali români și străini, oficiali NATO, reprezentanți ai instituțiilor cu responsabilități în domeniul relațiilor externe și securității naționale, alături de invitații din zona academică din străinătate vor dezbate în sesiuni deschise, dar și în paneluri supuse regulilor Chatham House, temele de interes pentru securitatea României și a zonelor învecinate.

Forumul de securitate va avea loc la complexul „Del Mar” din stațiunea Mamaia. Informațiile despre conferință vor fi actualizate de organizatori pe site-ul evenimentului: www.2bsecurityforum.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*