Consiliul Local Medgidia intră în ședință ordinară în ultima săptămână din luna august

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Arhivă

Pe 27 august, începând cu ora 17.00, consilierii locali din Medgidia sunt convocați în ședință ordinară.

Convocatorul ședinței cuprinde 14 proiecte de hotărâri, majoritatea fiind inițiate de primarul Valentin Vrabie. Unul singur, cel cu numărul 13 îi aparține consilierului local, Marian Butnaru:

  1. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2018
  2. Aprobarea organigramei si statului de functii ale Spitalului Municipal Medgidia
  3. Aprobarea actului adițional nr. 4 la acordul de parteneriat nr.144/2018 și actualizarea sumelor aferente parteneriatului dintre UAT Municipiul Medgidia și Spitalul Municipal Medgidia pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia, str. Ion Creangă, nr.18, lot. 1, Medgidia, județul Constanța” SMIS 115629
  4. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea investitiei “Construire blocuri locuinte sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de inaltime P+2E si lucrari tehnico edilitare aferenre acestora”
  5. Aprobarea contului de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, pe trimestrul II al anului 2018
  6. Aprobarea Registrului local al spațiilor verzi din municipiul Medgidia, județ Constanța
  7. Aprobarea Strategiei de dezvoltare locală a Zonelor Urbane Marginalizate din Municipiul Medgidia
  8. Preluarea din administrarea Consiliului Județean Constanța a tronsonului de drum cuprins între DN 22C și podul rutier CDMN
  9. Avizarea/aprobarea Documentațiilor de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare aferente Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța”
  10. Completarea și modificarea inventarului domeniului public al municipiului Medgidia conform anexei la procesul verbal al comisiei de inventariere nr. 5593/07.08.2018
  11. Aprobarea completării anexei numărul 6 a Hotărârii Consiliului Local Medgidia numărul 157/2009
  12. Aprobarea repartizării unei unităţi locative situata în bloc ANL
  13. Aprobarea revocării H.C.L.nr.18/23.02.2017 privind revocarea H.C.L. nr.30/21.04.2016
  14. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea investiției “Modernizare strada Cocorilor, tronsoanele 1 si 2, Municipiul Medgidia, judetul Constanta”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*