Consiliul Local al comunei Peștera, în ședință. Se stabilește cuantumul burselor școlare

Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Ședința ordinară a Consiliului Local Peștera a fost stabilită pentru data de 29 septembrie, la ora 16.30. Consilierii locali sunt chemați să voteze cele 14 proiecte aflate pe ordinea de zi, după cum urmează:

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al comunei Pestera pe anul 2016.
Initiator: primarul comunei

2. Proiect de hotarare privind numirea unui reprezentant din partea Consiliului local Pestera care sa faca parte din Comisia de Evaluare si Asigurare a Calitatii a Scolii Gimnaziale nr. 1 Pestera, judetul Constanta.
Initiator: primarul comunei

3. Proiect de hotarare privind desemnarea de doi membri care sa faca parte din Comisia de concurs pentru ocuparea functiei de director la Scoala Gimnaziala nr. 1 Pestera, judetul Constanta.
Initiator: primarul comunei

4. Proiect de hotarare privind stabilirea cuantumului burselor scolare ce se atribuie elevilor de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Pestera in anul scolar 2016 – 2017.
Initiator: primarul comunei

5. Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea anexei la H.C.L. nr. 65/ 30.08.2016 privind alocarea de sprijin financiar elevilor si studentilor care frecventeaza cursurile de invatamant in afara comunei Pestera in anul scolar 2016-2017.
Initiator: primarul comunei

6. Proiect de hotarare privind insusirea unor bunuri imobile in patrimoniul privat al comunei Pestera si in administrarea Consiliului local al comunei Pestera.
Initiator: primarul comunei

7. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 1.017 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, destinat pentru construirea de locuinta individuala, situat in localitatea Pestera, str. Cartier Nou, nr.15, judetul Constanta .
Initiator: primarul comunei

8. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, destinat pentru construirea de locuinta individuala, situat in localitatea Pestera, str.Porumbelului, nr. 17 C, lot 9, judetul Constanta .
Initiator: primarul comunei

9. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, destinat pentru construirea de locuinta individuala, situat in localitatea Pestera, str. Veteranului, nr. 12 B, judetul Constanta .
Initiator: primarul comunei

10. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, destinat pentru construirea de locuinta individuala situat in localitatea Pestera, str. Morii, nr. 66 A, judetul Constanta .
Initiator: primarul comunei

11. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, destinat pentru construirea de locuinta individuala, situat in localitatea Ivrinezu Mare, str. Morii, nr. 15 , comuna Pestera, judetul Constanta .
Initiator: primarul comunei

12. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 1.071 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, destinat pentru construirea de locuinta individuala, situat in localitatea Ivrinezu Mare, str. Morii nr. 15 A,comuna Pestera, judetul Constanta.
Initiator: primarul comunei

13. Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea Anexei la H.C.L. nr. 26 / 29.01.2016 privind aprobare tarifelor de pret pentru lucrarile ce se executa in anul 2016 de S.C. Edilprest S.R.L.Pestera
Initiator: primarul comunei

14. Proiect de hotarare privind aprobarea accesului la De.363/28 din domeniul public al comunei Pestera, in favoarea S.C.Nord Zone Farming S.R.L. Pestera, judetul Constanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*