Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară pe data de 29 martie. 22 de proiecte sunt pe ordinea de zi

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, pe data de 29 martie, ora 13,00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa.

Poiectul ordinii de zi este următorul:

  1. Proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.42/28.02.2019 şi a Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.43/28.02.2019.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului cu S.C.Tracon SRL Brăila în vederea integrării infrastructurii deţinute de aceasta în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Constanţa.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului cu S.C. Iridex Group Salubrizare SRL Costineşti în vederea integrării infrastructurii deţinute de aceasta în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Constanţa.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Venus – Împreună pentru o viaţă în siguranţă!”, a acordului de parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi şi a bugetului acestuia”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării de către D.G.A.S.P.C Constanţa a procesului de dezinstituţionalizare a copiilor aflaţi în Centrul de Plasament Antonio şi asigurarea tranziţiei îngrijirii acestora în comunitate prin Programul Operaţional Regional – Axa prioritară 8, Obiectivul specific 8.3 – „Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale”, Operaţiunea C „grup vulnerabil copii”.
  6. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean nr.362/2018 privind proiectul „Reabilitarea energetică a clădirilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”.
  7. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei nr.2 la HCJC nr.254/03.12.2014 privind repartizarea spaţiilor cu destinaţia de birouri, precum şi a locuinţelor de serviciu din imobilul bloc L4, situat în Municipiul Constanţa, Al. Magnoliei nr.2, aprobarea criteriilor de repartizare, a chiriei, precum şi a contractului de închiriere.
  8. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa a Sălii de expoziţie din Pavilionul Expoziţional Constanţa, în data de 12 aprilie 2019 pentru desfăşurarea „Târgului Ofertelor Educaţionale”.
  9. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa a Sălii de expoziţie şi a parcării laterale din Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 17-19 mai 2019 pentru desfăşurarea primei ediţii a Târgului de Oferte Educaţionale pentru Petrecerea Timpului Liber din cadrul proiectului „Să Ne Cunoaştem, Educaţie, Sport şi Sponsori”.
  10. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Federaţiei Române de Şah a Sălii de expoziţie din Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 30 mai – 09 iunie 2019 pentru desfăşurarea „Campiona-tului European de Şah Şcolar” şi a sălii de ceremonii în data de 2 iunie 2019 pentru desfăşurarea conferinţei internaţionale „Educaţie prin Şah”.
  11. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
  12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar domnului Apetrei Ioan pentru minora Apetrei Alexandra-Maria.
  13. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Răileanu Andreea.
  14. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Cojocaru Mădălina.
  15. Proiect de hotărâre privind modificarea HCJ Constanţa 24/30.01.2019 privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Teatrului de Stat Constanţa pentru anul 2018.
  16. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei nr.6 din Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 23/2019 privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale pentru anul 2019.
  17. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului doamnei Păuleanu Doina, director la Muzeul de Artă Constanţa.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului domnului Colesniuc Sorin Marcel, director la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului domnului Stan Romică, director la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de Mare” Constanţa.
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare pentru Teatrul de Stat Constanţa.
  21. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică a Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa şi împuternicirea conducerii pentru semnarea acestui contract.
  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat dintre Consiliul Judeţean Constanţa şi Institutul Naţional de Cercetări Economice „Costin C.Kiriţescu” din cadrul Academiei Române pentru organizarea Şcolii de vară „Nicholas Georgescu-Roegen”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*