Consilierul Tudorel Chesoi și-a depus candidatura. El merge în alegeri ca INDEPENDENT

Consilierul Tudorel Chesoi. FOTO Arhiva Personală
Consilierul Tudorel Chesoi. FOTO Arhiva Personală

Mișcare neașteptată pentru cel mai activ consilier local din Constanța, Tudorel Chesoi. Fostul țărănist și-a depus candidatura ca Independent. El a renunțat la partidul care i-a pus numai piedici în ultimul mandat și spune că este pregătit să lucreze în continuare pentru constănțeni din noua postură.

Tudorel Chesoi are la activ mai multe mandate de consilier local și s-a făcut remarcat prin activitatea sa deosebită. Numai în ultimele luni, consilierul a reușit de unul singur ceea ce Primăria nu a făcut timp de 15 ani: scăderea impozitelor pentru micile afaceri din Constanța și aducerea banilor din bugetul local la școlile și grădinițele care aveau nevoie urgentă de reabilitare.

Totodată, viitorul consilier independent a propus mai multe măsuri care vizează reducerea prețului gigacaloriei pentru constănțeni și micșorarea dependenței de CET și RADET. Astfel, Tudorel Chesoi a propus înlocuirea Punctelor Termice ale RADET cu centrale termice pe gaz și scăderea taxelor de debranșare de la sistemul public de încălzire.

Tudorel Chesoi are inițiative și în domeniul apărării persoanelor care sunt victime ale violenței domestice. El a propus înființarea unui centru care să se ocupe de consilierea și cazarea lor. În plus, consilierul a depus un proiect pentru amplasarea de bănci și coșuri de gunoi pe principalele trotuare din municipiul Constanța.

Consilierul Chesoi este singurul care și-a depus până acum Raportul de Activitate în cei 25 ani de la revoluție. Interesant este și faptul că Tudorel Chesoi a reușit să strângă peste 4000 de semnături de la susținătorii săi, mai multe decât prevede legea electorală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. au mai investit si altii in centrale pe gaz la punctele termice. A fost foarte bine, dar apa calda menajera era cu program. Si din cauza asta, dupa un an oamenii au inceput sa isi puna centrale termice de apartament … Este vorba de orasul Ovidiu. Cand s-a ajuns la un anumit procent de debransari, ceilalti au fost anuntati, in sfarsit de luna august, ca nu vor mai primi serviciile de incalzire si apa calda menajera in sistem centralizat ptr ca ar fi costuri mult prea mari. Asa se va intampla si la Constanta. Cred ca problema e mult mai delicata si mai complexa de atat, ca si solutie. Cu tot respectul, nu e asa simplu. Un mod de a mai scadea pretul este reducerea salariilor si cheltuielilor celor de la RADET… cum ar fi si normal

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*