Consilierii județului Constanța se întrunesc în ședință ordinară

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Președintele Consiliului Județean Constanța a convocat o ședință ordinară. Aceasta are loc în data de 28 februarie, începând cu ora 13,00 în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ. Printre proiecte se numără și cele de rectificare bugetară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și cel de Pneumoftiziologie Constanţa.

Pe convocator sunt trecute 18 proiecte de hotărâri, toate inițiate de către președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa pe anul 2018.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Muzeului de Artă Constanţa pentru anul 2018.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” constanţa pentru anul 2018.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Bibliotecii Judeţene „I.N.Roman” Constanţa pentru anul 2018.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” pentru anul 2018.
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea HCJ Constanţa nr. 24/30.01.2019 privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Teatrului de Stat Constanţa pentru anul 2018.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului, proiectul de management câştigător şi durata contractului de management la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării unui bun imobil din domeniul public al Comunei Chirnogeni în domeniul public al Judeţului Constanţa şi aprobarea unui act adiţional la contractul privind delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare către SC RAJA SA.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării unor bunuri imobile din domeniul public al UAT Comuna Nicolae Bălcescu în domeniul public al Judeţului Constanţa în vederea construirii a 3(trei) locuinţe protejate şi un centru de zi cu o capacitate de minim 30 de locuri.
  10. Proiect de hotărâre privind modificarea punctului 5 din anexa nr.1 la HCJ nr.13/30.01.2019 privind aprobarea preluării unor bunuri imobile din domeniul public al UAT Comuna Chirnogeni în domeniul public al Judeţului Constanţa în vederea construirii a 4 locuinţe protejate şi a unui centru de zi.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de Colaborare între Consiliul Judeţean Constanţa şi Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa privind modalitatea de cooperare interinstituţională, în vederea implementării Ordonanţei Guvernului nr. 24/2016, actualizată.
  12. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului anual de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa, pentru anul 2019.
  13. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr.2 la HCJC nr.254/03.12.2014 privind repartizarea spaţiilor cu destinaţia de birouri, precum şi a locuinţelor de serviciu, din imobilul bloc L4, situat în Municipiul Constanţa, Al. Magnoliei nr.2, aprobarea criteriilor de repartizare, a chiriei, precum şi a contractului de închiriere.
  14. Proiect de hotărâre privind încetarea aplicării prevederilor Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.168/17.08.2016 privind constituirea Comisiei de analiză a solicitărilor unităţilor administrativ-teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului cu S.C. Tracon S.R.L Brăila în vederea integrării infrastructurii deţinute de aceasta în cadrul Sistemului de management Integrat al Deşeurilor în judeţul Constanţa.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului cu S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L. Costineşti în vederea integrării infrastructurii deţinute de aceasta în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Constanţa.
  17. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
  18.  Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*